CSGO,  eSport nyheter,  Hearthstone,  LoL,  Norsk Tipping,  Rocket League

Et steg nærmere e-Sport odds på Norsk Tipping

Norsk Tipping og Good Game AS har inngått samarbeid. Dermed er Norsk Tipping et steg nærmere e-Sport odds.

Et steg nærmere

Norsk Tipping holdt nylig en intern e-Sport-dag i sine lokaler sammen med Good Game AS. Good Game AS er eierselskapet som driver gamer.no og Telenorligaen. Formålet med presentasjonen var å gi informasjon om e-Sport til de ansatte i Norsk Tipping. Men, det ble avslørt noen veldig spennende planer som kan gi e-Sport økt fokus i tiden fremover.

e-Sport odds på Norsk Tipping

Det har blitt inngått en avtale om samarbeid mellom Good Game AS og Norsk Tipping. Dette er et viktig steg for å få e-Sport odds inn i oddsprogrammet til Norsk Tipping.

I første omgang er det odds på Counter-Strike: GO, League of Legends, Rocket League og Hearthstone vi kan vente oss. Dersom alt går etter planen vil e-Sport odds være tilgjengelig innen utgangen av 2019.

Adm. Dir. i Norsk Tipping, Åsne Havnelid sier i en pressemelding at e-Sport er en naturlig satsning for Norsk Tipping, og at de har funnet en seriøs og langsiktig samarbeidspartner i Good Game AS.

Samarbeidet kommer ikke lenge etter at vi skrev om Norsk Tipping eSport. Den gang var det kulturminister Trine Skei Grande som åpnet for at Norsk Tipping skulle kunne begynne å tilby odds på e-Sport.

Useriøse sider i utlandet

Trine Skei grande fortalte den gang «– Jeg mener at nå må vi sørge for at alt ikke havner i utlandet, i useriøse kanaler. At man også åpner det norske markedet. Jeg synes det er viktig at Norsk Tipping er fremoverlent så vi ikke ender med at dette havner i mørke og uregulerte markeder».

Akkurat dette er det svært delte meninger om. Nå er det klart at det finnes useriøse kanaler i utlandet, men samtidig finnes det også regulerte og seriøse kanaler i utlandet som over lang tid har levert bedre produkter enn hva Norsk Tipping har klart å tilby. Det være seg e-Sport live streaming, høyere odds, oddsbonuser og veldig brukervennlige løsninger, samt stort fokus på trygghet, både når det gjelder spilleproblemer og nettsikkerhet.

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

thirteen − 12 =