CSGO,  eSport nyheter,  Unibet

Unibet er 6. mann på Astralis

Unibet har inngått samarbeid med Astralis. Det kan bety økt fokus på eSport betting i tiden fremover.

Unibet eSport

Det har lenge vært kjent at Unibet eSport betting er en av de beste spillsidene for eSport betting. Tilgangen til odds er i toppklasse, og det samme er oddsbonusene for eSport. Unibet har lenge vært kjent som en av de beste når det gjelder odds på fotball, og vi er veldig spente på om de kommer til å tilby samme løsninger for eSport odds. Det kan i så fall bety ukentlige kampanjer for bonuser, og ikke minst eSport live streaming.

Unibet er 6. mann på Astralis

Astralis

Astralis er en dansk eSport organisasjon som ble videreutviklet av Team SoloMid og Questionmark. Første gang vi kunne stifte bekjentskap til Astralis var i DreamHack Leipzig 2016. Laget konkurrerer i CSGO, og dersom du har drevet med CSGO betting har du nok kommet over dette navnet.

Siden 2016 har det være flere utskiftinger på laget. Blant annet har norske Ruben Villaroel spilt for Astralis. I dag består laget av danskene Nicolai Reedtz, Peter Rasmussen, Andreas Højsleth, Lukas Rossander og Emil Reif. Laget blir coachet av danske Danny Sørensen.

Økt satsning på eSport?

Det har kommet mange gode nyheter om eSport i det siste. Det er nå offisielt at du i løpet av 2019 kan spille eSport odds på Norsk Tipping. Sammen med at Unibet har inngått samarbeid med Astralis er det mye som skjer. Noe vi virkelig setter pris på, er at det er Unibet som drar i gang mye av dette. Får vi samme oppmerksomhet og muligheter på eSport som på fotballodds, vil eSport kunne nå ut til langt flere mennesker, noe som vil øke populariteten.

Det vi er sikre på, er at eSport vokser raskt, og vi ser heller ikke bort fra at 2019 kan bli det året hvor ting virkelig løsner.

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

four × 4 =